helt otroligt!

Fy fan säger jag bara för städning. Det tar på krafterna kan jag lova! :p Har städat hela jävla längenheten. Inte för att det var så skitigt innan heller men låg lite saker här och var som skulle kastas och då.. har vart ut med soporna och plockat undan lite, fått undan all disk, damsugit och putsat fönster! Jag fattar inte hur dom kunde vara så skitiga!? Den som bodde här innan lär ju inte ha gjort nå med fönstrena e :/ Alltså, det rann grått skit. Då är som inte rena! :D haha Så nu är dom hyfsat fins iaf :) Man ser igenom dom nu iaf och det är ju huvudsaken :D haha Har till och med vart på Dollar och köpt plastblommor till fönstrena eftersom dom andra dog.. Fattaar inte hur dom kunde dö.. Jag vattnade dom typ varje vecka ju :( Men idag inåg jag hade jag hade dränkt dom (A) Det var nämligen vatten i hela krukan och blommorna var ledsen :p Haha Så nu blev det plast istället :)

Gjorde nationella idag också, skrivdelen i Engelska B. Det gick faktiskt ganska bra tror jag. Eller ska inte säga nå för då kommer jag väl få IG på skiten! :p haha Nu är det bara Lyssna och Läsa delen kvar, och den ska jag göra den 8e Maj hörde ja :p Men hälften gjort nu iaf! :)

Igår 1 dag till i skolan nu sen är det långhelg! :) Mamma kommer också imorgon så vi ska fika lite på stan och shoppa :p Det kommer att bli kul! :) Annars har jag också prov imorgon. Fan, hör ni vad prov jag har!? Tar dom aldrig slut? :p Aja, ska ha prov i Administration A iaf.. Ska väl plugga lite på de ikväll :)

Gruvar mig inför morgondagen

Usch, imorgon har jag nationella i Engelska B. Tror ni att jag är nervös? JA! Det är jag :/ Jag suger på engelska.. Är glad att jag fick godkänt på talet men längre kommer jag väl inte :/ Näe, nu ska jag sluta. Sån där inställning kommer jag inte långt med e. Jag ska göra mitt bästa och räcker inte det så får jag komplitera helt enkelt :)

Om typ en halvtimme ska jag och alexandra ut och gå i hemlingby. Hoppas att den här oron går över då :/

Ledig hela dagen

Hade ställt klockan på 11 eftersom i vanliga fall så har jag sovmorgon till kvart i 1 på måndagar. Men jag sov inte till klockan 11 utan jag klev upp ungefär halv 10. Sen gjorde jag mig i ordning och var beredd på att åka till skolan. Men då slog det mig att vi ska skriva arbetsplats analys och jossan har alla papper hemma och hon är i London och kommer inte hem för än på Onsdag eller nå :p Så vi får göra det nästa vecka då vi också får arbeta med det :) Iofs så ska det lämnas in under det passet med men det hinner vi nog med! :)

Har precis kommit hem från stan. Har varit hos polisen och fixat ett nytt pass eftersom jag läre ha det när jag åker på kryssning i Juli. Ska ju åka till ryssland så då måste jag ha det :)

Det har vart så skönt väder som senaste dagarna. Jag hoppas verkligen att det håller i sig. Hoppas framförallt att det är fint väder under sista april så att det inte blir nå regn eller nå.. Då kan det få regna nu och dagarna tills dess men inte då! :p hehe

Vad ska man hitta på resten av dagen då? Antingen blir det bara att slappa lite hemma, städa eller dra med någon till hemlingby och gå ut och gå.. Thommy kanske? ;D hehe Han har ju aldrig gått med mig :p Fast han har vart hemma idag för hans mage och han har inte kommit överrens för fem öre idag stackarn. Jag skulle inte vilja ha hans mage :/ Den bara bråkar..

Kärlek

Jag vet att jag inte är nå'n skönhet eller så
Om du lämnar mig kan jag det väl förstå
För vad har jag att ge dig som ingen annan har
Jag är ingen särskild men's du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Ge inte upp

Livet är en gåta
Du är gåtans svar
Allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
För också när jag tvivlar det känns som allt är slut
Jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut
Aldrig ska jag sluta

När jag klantar mig
När jag sviker dig
När jag sabbar och förstör
Var kvar ändå
Tro för oss två
För du vet jag än gör Ja, vad jag än gör.

 Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Älska mig då

Aldrig ska jag sluta
Älska mig då
Älska mig då
Älska mig då

Kurs idag.

Förmiddag, 12 - 17 kurs:
Jag var ju som sagt på kurs idag inom telefonförsäljning på Call-up. Bättre det än inga pengar alls :p Jag och maria skulle dit egentligen men hon skrev typ 40min innan vi skulle vara där att hon skulle till sjukhuset för att hon hade klivit på glas eller vad det var så jag fick åka dit själv. Det var helt okej det med :) Massa trevliga människor där som man fick prata med istället. 5 timmar skulle utbildningen vara men vi fick sluta drygt en timme tidigare för det var så bra försäljning :p Efter allt pratade så fick vi testa på att ringa. Vem sålde på den första man fick prata med då? :D Jo, jag! :) Det var roligt och det är mycket roligare det här än vad det var på ringbolaget. Det är dessutom mycket mysigare där. Men återstår väl att se vad man tycker med tiden :) Ska börja jobba lördag och söndag nästa vecka. Det fanns bara dom dagarna.. Det skulle bli bättre sen sa han :)

Efter kursen:
Sen har jag varit i garaget när jag kom hem i ungefär två timmar. Höll på att muppa mig med bilen :p Jag och bilen pratade med varandra så thommy bara kollade på mig som om jag vore dum i huvet :p Men hallå? Man läre väl roa sig med nått eller hur? :D haha

Nu får vi se hur vi spenderar resten av kvällen :) Kanske blir att gå iväg och dricka någon droppe. Vi får väl se :)

Igår:
Skev ingenting igår men jag gjorde inget speciellt heller :) Var bara hemma och myste med älsklingen min! Han är en riktig pärla han :)

Ha så kul under denna lördagkväll! :)

Kollage

Vad tycker ni om den här då?
Mamma och Christers bröllopskollage som jag gjort till dom :) Fint va?

Kryssningen

Mamma pratade med dom där på båten idag och det blev så att jag, thommy, bror och hans kompis kommer att få dela på en 4-bäddshytt för att det blev 4500kr billigare på det viset. Så man kan väl inte göra något annat än att tacka och bocka ändå när man får åka gratis. Och dessutom kommer vi säkert inte vara där inne särskilt mycket heller. Kommer säkert vara ute och ränna på båten. Tiden man spenderar på hytten är väl när man ska sova ungefär eller när man ska göra sig i ordning inför kvällen :)

Thommy var äcklig idag! :D Han började slicka på min kind och började närma sig ögat. Då tyckte han att det blev äckligt så då spottade han ut all jävla saliv i mitt ansikte så det bara rann! :D Jävla stil va!? :D

Snart kommer han väl in också så ska vi äta lite mat :) Tog upp en falukorv så får väl se vad man hittar på med den :p haha

Kan inte hålla blommor levande..

Blommorna i föntret i vardagsrummet är DÖDA! :( Kan fan inte hålla dom vid liv heller. Helt otroligt hur det kan bli. Får väl köpa platsblommor och sätta i krukorna :p hehe

Sitter i skolan nu och trökar. Håller på med UF, ska bokföra och greja.. Håller på med årsredovisningen.

Förmodligen ska mamma också ringa och fixa med kryssningen idag. Skickade över personuppgifter till henne igår. Antigen blir det så att jag och thommy får dela en 4-bäddshytt med Lillebror och hans kompis eller så får vi en egen. Visst, det är ju bättre om vi får en egen men om vi får det så kostar det typ 4500kr perr person. Bor vi tillsammans med dom kostar det bara ungefär 1500kr  perr personså det är ju en rejäl skilnad. Får väl se vad som händer. Är glad bara vi åker ja :D Brukar alltid ha så kul på dom där kryssningarna :p

Snart helg

Snart är det helg igen. Mitt i veckan nu.. Bara Tordag och fredag kvar sen är det helg :) Det ska bli så skönt att få sova lite då. Är så fruktansvärt trött om dagarna. I helgen ska jag även hinna med lite saker. Bland annat ska jag på kurs på Lördan på Call-up. Tänkte nämligen börja extrajobba lite där för att få ihop lite extra pengar i månaden. Det kan behövas för nu lever man nätt och jämt månaderna ut. Sen är det ju också bilträff i Söderhamn på Lördan så får väl se om vi åker dit en sväng med.

Var i skolan idag. Hade massa föreläsningar för förmiddan som vi lyssnade på.. Hela dagen har vart jätte seg och slö. Första lektionen i Administration A som vi hade idag, och redan nästa vecka ska vi ha prov i det. Hur känns det då? Jo, plugga plugga plugga eftersom vi även ska ha nationella i Engelska B den veckan.

Efter skolan flummade jag runt lite med Frida. Har även vart upp till Hemlingby en sväng med henne idag på en promenad. Vi gick ungefär 5km. Det var jätte skönt. Jag hoppas det blir fler gånger. Kanske redan imorgon? :) hehe

Aja, jag hade inte tänkt att skriva så mycket för nu är jag bara trött och ska snart gå och lägga mig. Tjingeling

..

Jag gick iväg och mötte Tina en sväng tidigare idag :) Följde med henne till Ica. Sen satt jag hemma och väntade på att alexandra skulle sluta. Sen när klockan blev 4 och hon slutade så ringde jag henne men då berättade hon att hon började bli sjuk så det blev inge träning. Tråkigt bara att hon berättade det så sent annars kunde jag ha gått och tränat när jag slutade men hon kan väl inte rå för att hon jobbar och slitet :p haha.

Har precis vart på donken och hälsat på frida. Fick en varsin cheese och glass.. Gott som fan var det! Känns som att jag inte har ätit glass på hur länge som helst! :p Längtar som fan tills sommarn kommer och dom får in chocolatedream. Den är såå god! :)

nu ska jag väl laga något att äta snart. Kan ju inte leva på glassen jag tryckte i mig e :p Så det blir väl att göra nå sen. Thommy ville ju inte ha pannkaka så vi får väl se vad det blir :p Han kanske ångrar sig också (A) haha

Tisdag..

Morgon: Frida kom och hämtade mig runt halv 9 så fick jag åka med henne till skolan. Hade bara lektion på förmiddan men det blev inte så mycket gjort. Behöver inte göra något heller för jag är så jävla duktig redan ;D haha. Kommer att få VG i både webdesign och näthandel :) Skulle kunna få MVG i näthandel om jag ville göra en webbutik men jag sa att jag inte orkade för att jag är så skoltrött så jag nöjer mig med ett VG :) Annars på lektionen har vi bara flummat oss. Frida skjutsade även hem mig när vi slutade. Åkte förbi Danne och sa hej till honom med.. Det är ju iaf på vägen hem så :p

Nu: Nu har jag precis ätit lite mat. Det blev kötbullar och potatismos. Inte så gott men läre ju äta nå :p Nu vet jag inte vad som händer. Kanske ska ut på promenad med Tina senare.. Läre ju göra någonting innan Alexandra slutar. Då ska vi nämligen träna :) För ovanligheternas skull :p Hon slutar 4 så då bär det av till gymmet.

Thommy jobbar i uppsala idag så han kommer inte hem för än halv 6-6 eller nå.. Och då ska han ner till garaget. Var nere i garaget igår också. Vi satte dit insuget och massa annat skit :p Börjar se bra ut nu! :) Ljusa tider framöver.. hoppas det blir bra till uppstarten! :p haha Vill ju ha den till cruisingen :(

Aja, nu ska jag gå över till Tina tänkte ja :p Hejsvejs.

Min helg

Det har vart en lugn helt. Helt otroligt skönt! Jag som brukar vara rastlös hela tiden men det har faktiskt vart jätte skönt.

Fredags: Då var vi bara hemma och kollade på film. Jag somande sittandes! Så trött var jag och klockan var inte mer än 10-11 tiden tror jag. Helt otroligt.

Igår: Då var vi också bara hemma. Vi åkte ut och grillade med Jeff en sväng på kvällen men det var så jävla kallt så det var bara att kasta på köttet på grillen, skynda sig att äta och sen åka hem och linda in sig i täcket :p Vi kollade på en film som var nästan 3 timmar lång sen. Benjamin nånting hette den. Den var väldigt seg tyckte jag.. Höll på att somna i mitten av filmen någon gång. Men då tyckte thommy att jag skulle sätta mig upp så jag blev piggare.. Jaha, jo.. pigg blev jag och började grina gjorde jag också! Fy fan vad sorgligt slut.. Påminde om filmen dagboken. Sen gick vi och la oss så det var skönt :p

Idag: Vaknade vid halv 12 ungefär så då gick thommy ner till garaget och vid 2tiden så gick jag och lina ut på en promenad. Vi gick i 2,5 timmar. Först över staffansbron och upp till hemligby, två kilometer i hemlingby och sen hem igen. Tog sin lilla tid och jag kan ju säga att det kändes i benen. Men den var skönt att komma hem och sätta sig i soffan och känna att man har gjort något med dagen iaf :) Har även planerat att gå milen uppe i hemlingby nästa Söndag och grilla lite där också :)

Fredag

Ja, som sagt så fick vi tårta idag. Jag brukar inte gilla tårta så mycket men den här var god :p Eller det fanns två att välja mellan och jag tog med med jordgubbar på. Det vat gott :) Har inte gjort så mycket idag. Hade engelska på förmiddan och då gick vi igenom saker inför nationella.. Fick även reda på att vi ska ha nationella i tal nästa vecka och veckan efter det ska vi ha resten.. Känns som att jag aldrig kommer att klara det. Hoppas på det bästa. Min lärare sa det också att nationella sätter inte hela betyget. Sen jobbade jag och linnea med miljöplanen på lunchen så vi fick sluta tidigare. Vi slutade runt halv 1 eller så. Då åkte jag, frida och linnea till ÖB och köpte glass.. Dom hade nämligen glass för 7kr st. Frida köpte 12 jävla glassar och tog hem :p Sen gjorde vi massa småsaker bara som att gick ner på stan på apoteket, handlade mat och så..  Har även hållt på med thommys bil i några timmar idag. Hoppas den blir klar snaaart! :)

Kvällen blir lugn iaf. Har inga pengar att göra något, har inga pengar att tanka bilen så allt känns tomt! :p haha Men det är skönt med en hemmakväll också :) Bara mysa framför datorn/tvn med älskling.

Hur har kvällen varit?

Jo tack. Den har varit jätte bra! :) Har haft jätte roligt. Började med att jag kom hem från skolan och tog det lugnt en sväng. Sen kom thommy hem.  Har var dock inte hemma länge innan han gick ner till garaget, så när han gick ner till garaget så hade jag sagt att jag skulle gå och träffa Lina. Jag sa att hon skulle möta mig med Bella Italia eftersom hon bor typ där och hon hade varit på Time. Så hon letade tag i pizzerian men när hon väl stod där och hade stått där en stund så kom hon på att hon hade glömt sin hund på Time! :D Haha Men jag han precis på henne innan hon stack tillbaka till Time :p Efter det gick vi hem till dom och fikade. Vilken jävla fin lägenhet dom hade alltså. Helt otroligt! :p Vi fikade och snackade lite skit. Hade väldigt mycket att prata om. Har ju inte träffas sen vi var 10-11år :p Sen åkte vi ut till Hemlingby och gick 3km. Skönt som fan var det. Det ska vi göra om! :)

Imorgon är det sista dagen innan helgen, vilket också är skönt. Men förmodligen blir helgen väldigt lugn eftersom ingen av oss har pengar :p Men återstår väl att se vad som händer :) Thommy surrade också i något om bilträff i Söderhamn också men har ingen aning om när det var eller om jag ska/får följa med i huvudtaget :D Haha.. Märker väl med tiden ;D

Tårta imorgon!

Imorgon ska vi få tårta i skolan! :) Bara för att vi har haft ett sånt bra UF år och att vi har varit så duktiga. Det är inte dåligt det inte?! :D Till och med att lärarna säger att det är ett historiskt år! :)

Hade prov idag också i Desktop.. Hade pluggat igår och jag kunde allt på pappret. MEN när vi fick det där jävla provet så fattade jag inte ens frågorna.. Aja säger jag bara.. vi får väl se hur det går! :) Helt sjuk formulering på dom..

Jag har inte så mycket att säga nu. Det har inte hänt så mycket :p Jag gick till skolan, vart i skolan, gjort prov och sen har jag varit med Jossan och Frida en stund på Mcdonalds innan Frida skjutsade hem mig :) Så nu har jag diskat lite och väntar på att tiden ska gå. Jag ska nämligen gå till Lina och hälsa på henne. Det var flera år sen vi träffades sist. Alltså, då menar jag fleera år. Vad kan jag ha varit? 10år, 11år ? Jaa, bra fråga.. Länge sen var det iaf :D Ska dit, fika lite och snacka massa skit! Det ska bli roligt.

ny design

Jag vill ha en ny design på min blogg.. Kan ingen hjälpa mig? :)

Onsdag kväll


Gammal         NY        


Panik
Jag kom ju på idag att jag hade prov imorgon i Desktop. Tur att jag kom på det så jag kunde börja plugga i alla fall :p Så när jag kom hem så gjorde jag i ordning en kladdkaka och väntade på att pärlan skulle komma hem. Sen satt jag en sväng och kollade på tv innan jag började plugga. När thommy gick ut och kollade på bilen så satte jag igång och grovplugga. Det gick rätt fort innan jag kunde det mesta. Det är ju ingen idé att jag lär in allt in i minsta detalj eftersom jag inte vet vad som kommer på provet. Men jag tror att det kommer att gå rätt bra i alla fall :) Det enda jag har lite problem med är alla namn på vissa saker.. Men går man igenom anteckningarn en sväng innan provet så ska det nog inte vara några problem.

Dagens
Mamma ringde också idag och frågade om jag var sugen på att åka på kryssning igen. Självklart sa jag :p Då sa hon att hon hade funderingar på om vi ska åka Royal Carebbean i Juli. Det är en 4dagars kryssning till St Petersburg. Det verkar vara en jätte fin båt med pool inne och ute osv. Verkar även vara mycket större hytter än vad det är på Birka. Mamma bjuder ju så självklart ska jag ha med mig Thommy också! :D Dock så får vi dela hytt med lillebror och hans kompis men man kan dela av hytten så det blir nog bra ändå :)


Jag och Linnea gick även till skolan i morse med. Det är rätt skönt att snacka lite skit och bli lite piggare innan skolan börjar. Men idag var det så jäkla kallt ute så det var ingen höjdare. Jag hoppas det blir varmare imorgon för då ska vi också gå :)

Imorgon om det är bättre väder ska nog jag och Lina gå ut och gå en sväng på eftermiddan när jag slutat skolan. Kanske till och med en glass på det? :p Om värmen kommer vill säga. Det ska även bli träning snart också. Börjar ju friskna på mig nu så nu får jag ta tag i det igen.

Har ju skaffat mig en kalender på kalender.se där jag skriver in lite skit som jag har framför mig så idag skrev jag in massa cruisingar och bilsaker som finns framför oss :)

Onsdag

Idag skulle jag vara med Sofia efter skolan men det blev inte så. Hon är inte ens i skolan den jäveln! :p haha. Hon var hemma och var sjuk så jag får hitta på något annat idag istället. Det kanske blir att bara åka hem och ta det lugnt? :) Kanske åka hem och baka mig en kladdkaka? :p MUMS

Sitter i skolan nu i alla fall. Vi har Svenska B och håller på med Litteraturhistoria. Men fick reda på att vi har ungefär 5-6 lektioner i Svenska kvar och ungefär 36 eller vad det var skolfagar kvar innan sommarlovet! Skönt! Nu har man något att se fram emot i alla fall. Jag längtar så mycket tills det blir sommarlov! Hoppas bara på att jag kan få mig ett sommarjobb också så jag får ihop lite extra pengar. Får ju typ inge pengar under sommaren så jag lär ju ha ett! Fick svar från K-rauta idag i alla fall men det fick jag inte :/ Hoppas det är någon jävel som ringer och säger att dom vill ha mig :p

Kallt och jävligt är det ute också.. Vad hände med solen som fanns igår då? Hoppas den kommer tillbaka snart.


Tillbaka till bloggen :p

Yeeeey,

Ja, nu var det dags igen! Helt sjukt väder ute alltså.. Vill ut och gå eller göra något men det är inte så roligt att gå ut själv och vara mobbad e :p Alla andra går i skolan eller gör något annat skoj. Aja, ska väl hitta på nå att göra :p Behövs städas här också så det kanske blir det. Nog för att det inte är lika kul men måste ju göras : / Jag gick till och med till skolan i morse med linnea! Jätte skönt var det och man blev mycket piggare i skolan! :) Ska gå imorgon med eftersom ingen av oss har busskort eller bil :p

Imorgon ska jag hitta på något roligt med Sofia efter skolan och på Torsdag ska jag ut och gå med Lina som jag inte har träffat på fleera år! Det ska bli kul att träffa henne igen! Fick nämligen reda på av pappa på lovet att hon bodde i gävle :p

Påsklovet
Jag tänkte dra igenom lovet lite snabbt också. I början av lovet var jag deprimerad för att jag hade ingenting planerat och då blev det bara så att jag satt inne den första dagen thommy jobbade och då blev allt skit bara. Sol ute och jag sitter inne, man kan ju inte bli annat än deprimerad. Så jag beslöt mig för att åka tillbaka till Edsbyn för att vara med min familj eftersom thommy jobbar iaf. Det var jätte trevligt. Jag trivs verkligen bättre där nu än vad jag gjorde förr. Jag var där i någon dag, och inte nog med det så blev jag ju sjuk också! Frida (lillasyster) låg i 30graders feber så hon är boven i det hela. Hon smittade mig så jag låg i feber i någon dag med världens förskylning. Men jag klarade mig igenom det också efter ett tag. Nog för att jag fortfarande har en del av förskylningen kvar men man ska inte klaga. Sen åkte jag hem till gävle igen. Jag kommer inte ihåg så mycket vad vi har gjort eller så.. hjälp.. börjar jag bli senil eller vad är det för fel? :p Har i alla fall tagit det lugnt. Åkt lite bil, drack någon folköl och myste. Vi var även ute och grillade. Fy fan vad gott det var! :) Körde ner volvon och lyssnade på musik med öppen eld och mat. Mums! Sen var det även en bilträff på volvo där på kvällen då som vi åkte och kollade på. Förstår mig inte på folk som ska fjanta runt och slowmotion och glo på en. Är du kär i mig lilla dam eller varför glor du så jävligt!? Fjantskalle! :p Sen blev det race och allt vad det var. Men jag och thommy åkte hem och myste med film och chips istället :p hehe

Annars så har jag inte så mycket mer att säga nu för tillfället. Skriver senare om jag kommer på något :)

Blogga?

Yeey, 3 kommentarer fick jag. Inte så mycket att hurra för men det räckte väl :p Ska börja skriva igen nu men jag kommer nog inte skriva så mycket idag. Nu sitter jag och kollar på tv så det får bli imorgon. Börjar ju även skolan imorgon också så då har jag tid för bloggen :p hehe

Det har ju vart så underbart väder och jag har haft en underbar påsk, bortsett från att jag varit sjuk då men jag skriver mer om det imorgon! :)

Ha det så bra alla!

..

Näe, nu börjar den här bloggen bli väldigt tråkig eftersom det är ingen som kommenterar :(

Sjuk

Vad skulle jag till Edsbyn och göra om jag ska bli sjuk?

Frös hela kvällen igår, idag har jag ont i hela kroppen och fryser.. febern har även börjat tagit nu :(
Imorgon åker jag hem till Gävle med 9 tåget iaf så jag kommer hem i tid. Då ska thommy få ta hand om mig :) Hoppas bara på att jag inte smittar han för han blir så jävla sjuk :p

Har inte gjort så mycket idag, bara tagit det lugnt :)

Edsbyn igen

Ja, jag åkte till Edsbyn idag igen för jag blir bara så rastlös av att sitta hemma när jag har lov och då blir jag bara sur och grinig : / . Har precis ätit och ska snart sätta mig i soffan och kolla på tv.

Har en liten hemlängtan redan nu :p Saknar pärlan.. <3
Åker väl hem till Gävle igen imorgon eller på Torsdag. Måste även hem till mamma och hämta skattemärket till bilen för det har kommit.

Loov

Jaa, jo visst är det skönt med lov men inte när man inte har någon aning om vad man ska göra.. Som nu. Nu sitter jag bara hemma och typ ruttnar av rastlöshet. Vill ju hitta på något att göra. Thommy jobbar också tills på torsdag så jag lär ju hitta på nå att fördriva tiden med. Möjligtvis att jag åker till Edsbyn någon dag och hälsar på igen. Så här kan jag ju inte sitta hela lovet och vänta ut de e :p Då kommer jag ju gå i taket.

Är det någon som har några förslag på vad man kan fördriva tiden med?!

Ja, jag ska väl gå och duscha och kanske diska undan lite disk sen festen i Lördags.

Gårdagen

Katastrof kan jag bara säga om gårdagen.. Jag är ledsen att det blev som det blev :/  Mer tänker jag inte säga..

Aja, idag blir det en lugn dag iaf. Har precis kollat på film och ätit pizza så :) Har ingen ork att skriva nå driekt heller så hejdå :p

Mässa etc.

Var på mässa i Edsbyn igår. Hela jävla dagen. Det var faktiskt jätte roligt eftersom vi sålde våra första hyllor under hela året :p dessutom 4 st vilket innebar 880kr :) inte illa det inte. Inte nog med det så fick john bauer en massa priser för massa olika saker och Wireless vann hela skiten! Grattis klasskamrater! :) Dom är Gävleborgs bästa UF-företag :D Det var ni värda med erat slit.. Det var också 3 st företag av 7 st från johnbauer som gick vidare till Nationella mässan i Stockholm. Det var ingen som gick vidare från JB förra året men nu var det 3 av 7. Det måste innebära att det är ett jävligt bra år i år :D Grattis alla som vann priser.

Har vart med Frida också dom där dagarna jag var i Edsbyn. Alltså lillasyster Frida. Man kan då säga att det var syrran för hela slanten :D Till och med Pappa kom fram och sa att han var avundsjuk för att jag fick ligga och gosa med Frida och inte han :p haha. Hon låg nämligen och sov på min mage :p hehe Lär ju passa på och få ro om henne när jag ändå inte är där så ofta :) Hon är så rolig.. hon har till och med börjat komma med overallen, skor och stumpor för då ska hon ut och leka :D Ändå är hon ju bara drygt ett år. Men världens bästa! Jag alla där hemma i Edsbyn, framförallt Frida eftersom jag vill vara med henne genom hennes uppväxt, och vara den syster jag vill vara.. Inte den som bara kommer ibland men tyvärr så är det så nu :(

Aja, nu ska jag tagga för fest :D Fest här seddu. Ska göra mig i ordning innan det kommer folk nu :) Hejdå

Edsbyn

Jag åkte till pappa igår för att få en extra dag att umgås med familjen och det har vart mysigt :) Igår åkte jag även in till bollnäs och träffade johanna en sväg :) Jag hade värsta mysko drömmen inatt. Pappa brukar alltid komma in och väcka mig och fråga om jag kan vara barnvakt. Den här gången drömde jag att han kom in och frågade om jag kunde vara barnvakt mellan halv 9 - 10 och då sa jag jaa.. Sen vaknade jag och fattade ingenting. Jag visste inte om det var en dröm eller inte.. Sen var jag ju så dum att jag ställde klockan på 10.. Varför 10? det var väl halv 9 jag skulle vara barnvakt? :p Helt sjukt var det. Sen när pappa kom hem så var jag tvungen att fråga han och då var det bara en dröm :)

Idag så har jag vart barnvakt hela dagen :) Hon är helt underbar :p Jag ska lägga ut någon bild sen som jag har knäppt på henne men jag måste komma hem först för jag har ingen kabel här :p Vi har vart ute och lekt och vart inne och lekt. Man vill bara äta upp henne :p

Nu har jag suttit och limmat fast vår logga på massa tyg. Vi ska ju på mässa imorgon i Edsbyn sen blir det hemfärd till gävle igen. Det ska bli så skönt att träffa puddingen igen. Har inte träffat han sen Onsdag morgon :p Och jag kommer inte hem för än 8 - 9 på kvällen tror jag. Seent. Buhu, jag saknar honom..

På lördag är det fest era jävlar ! Bara så ni vet :D

Nu ska jag umgås lite med pappa innan vi går och lägger oss :)
Hejdå alla människor och puss till älsklingen :)

RSS 2.0