Tisdag

Idag är det tisdag och jag har vart hemma idag. Jag hade en lektion på hela dagen och dessutom har jag redan gjort en logga så jag förtjänade att vara hemma och plugga inför nationella imorgon. Dessutom ska jag även göra färdigt mitt kollage som jag gör på Desktopen eftersom jag inte han färdigt med det sist. Nu sitter jag här framför datorn och är nyduschad. Ska snart klä på mig och gå iväg till Tempo och köpa lite ketchup och små saker innan thommy kommer hem för då blir det till att laga mat. Är redan hungrig ja och han kommer inte hem förns vid typ 6 ikväll eftersom han jobbar i uppsala den här veckan. Sen ska jag även hinna städa undan lite, sortera kläder och diska lite osv. Jag antar att det inte kommer att hända så mycket annars :D Haha Jag åker ju förmodligen till edsbyn redan imorgon och umgås lite med familjen innan mässan på fredag. Åk till edsbyn och kolla in mässan på fredag :)

Jag blev på mycket bättre humör igår när thommy kom hem. Fast sen på kvällen när vi gick ner till garaget så gick det inte som thommy ville och då blev han sur för att ingen kunde hjälpa mig eftersom jag tydligen var för svag innan jag ens fått testa. Så då blev jag sur :p Men det gick över ganska fort, jag är ju inte så långvarig av mig :) Oftast måste jag också tillägga.

Har nationella imorgon, som sagt det är därför jag är hemma idag för att plugga. Svenska B i det skriftliga. Sen när jag har gjort det så är det inget mer i Svenska B. Då kanske vi får ha roligt på resten av lektionerna? :p Ska i alla fall läsa igenom häftet en gång till innan jag lägger mig. Kan inte heller alla texter men det tror jag inte man behöver kunna heller så.  Har läst igenom det en gång, ska göra det en gång till sen får det vara nog. Hatar att läsa :p

Den här sötungen ska jag träffa imorgon :) Lillasyster Frida.

Dagens:

  • Handla
  • Diska
  • Städa
  • Sortera kläder
  • Laga mat
  • Packa
  • Andra avenyn
  • Mysa med lovely innan jag åker imorgon

..

Jaa, jag har inte skrivit är på ett tag nu eftersom jag har haft en massa annat för mig. I fredags skrev jag en sväng på dagen sen på kvällen var vi ut på krogen och festade loss. På lördagmorgonen var jag så jävla bakfull innan vi skulle åka till hudik. Spydde typ 4 gånger innan vi åkte :/ Skit jobbigt var det. Men det var trevligt när vi väl kommit dit iaf :) Mysig kväll med smörgåstårta, tv och massa chips. På Söndagen åkte vi hem. Det första jag fick göra när vi kom hem var att diska eftersom det blev ett jävla liv när vi kom hem för att det luktade så illa pga att inte JAG hade plockat reda på massa rester osv.. Men hallå!? Jag granerade smörgåstårta även fast jag fick springa till toan varje minut känndes det som. Räcker inte det? Sen på kvällen blev det pizza och film iaf :)

Idag hade jag sovmorgon och åkte till skolan vid 12 :) Sen när vi kom dit så fick vi reda på att vi skulle göra en arbetsplatsanalys så jag och josefin åkte till ringbolaget. Var väl där drygt en timme sen gick vi in till stan. Träffade på nå telefonförsäljare som ville lura på mig 3. Skulle få en as snygg telefon och dessutom har thommy också 3 så det skulle ju vara bra. Men när jag väl ringde mamma eftersom hon står på mitt abonnemang nu så sa hon att om jag byter så får jag betala det själv. Alltså, om jag byter får jag stå på det och betala det själv, har jag telia kvar så betalar hon.. Så vad gör man? Stannar kvar på telia såklart :p Sen gick vi till ica och hämtade Alex så fick hon också prata med dom. Hon var lite sugen på det ändå, det var ju jag också iofs. Men det passar henne bättre :p

Nu sitter jag hemma och trökar bara. Ska iväg och träna lite senare tänkte jag.

Dagens:
  • Äta något
  • Träna
  • Döö?

Jag fattar inte hur jag kan vara less på så jävla mycket. Jag reagerar så jävla hårt på minsta lilla sak. Allt känns också meningslöst och irriterande. Jag vill göra något hela tiden. Dessutom går mitt humör mellan golv och tak. Det finns inget mitt i mellan vilket är jobbigt. Är jag inte jätte glad så är jag jätte sur.. Vad ska man göra för att inte känna som jag gör? Hur vet man när man gör rätt och fel? Hur gör jag för att sätta mitt humör på plats och sluta irritera mig på massa saker?! Jag fattar inte.. Jag har en pojkvän som är helt underbar -/ till mesta dels \ - (alla har ju sina stunder, även jag) Det är kanon väder ute osv.
 

Fredag

Yey, Äntligen fredag och helg! :) Skönt som fan. Klev upp jätte tidigt idag :) Thommy väckte mig vid 7, sen myste vi lite där på morgonkvisten innan han åkte till jobbet. När han åkte så gjorde jag mig i ordning och gick vidare till Jessica och Lina som skulle skjutsa mig till skolan :) Det är väl snart lunch så ska väl gå och äta om en stund sen ska vi ha jävla UF på eftermiddan. Blir väl att klippa ut lite tyg till montern. Vi ska ju iväg på mässa nästa fredag i Edsbyn. Sen efter skolan ska vi till K-rauta och hämta ut lite virke. Sen ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Ska göra en smörgåstårta idag iaf som vi ska ha med till Hudik imorgon eftersom thommys mamma fyller år :) Annars har jag ingen aning. Ni får gärna komma med förslag :)

Igår skulle jag egentligen träna med alex men jag var inte alls på humör efter allt skit igår. Jag kommer att stå för det jag tycker och jag hoppas att vi kan gå halva vägen var.. Jag är ledsen men jag kan inte tolerera vad som hellst, även fast det inte är sån stor grej så känns det i mitt hjärta.  Jag vill bara att vi ska vara lyckliga men som sagt, vi måste mötas på vägen. Du kommer nog aldrig förstå hur jag känner men jag hoppas du förstår vad jag menar även fast du tycker att jag är fjantig osv.


Aja, nog om det. Ska väl försöka engagera mig i lektionen nu. Hej hej

Torsdag

Igår var alexandra och jag till Valbo och shoppade. Hon köpte en massa saker bland annat ett par jätte fina skor som hon äntligen fick köpa :) Jag köpte också ett par skor som jag ska börja använda när snön är borta. Det är tygskor så dom blir nog ganska blöt om jag skulle gå i dom nu :p Sen åkte jag hem och klippte håret på thommy och som vanligt så blir det för kort :p Nästa gång har jag sagt att han får gå till en frisör så han får det som han vill :p

Nu sitter jag i skolan och ska ha Desktop. Har ingen aning om vad vi ska göra så möjligt att man får sluta lite tidigare. Ska även träna idag med alex.

Buhu, Thommy ska åka och jobba i uppsala nästa vecka, sen i maj ska han till Stockholm på grundkurs i några dagar och sen ska han utomlands med jobbet. Förstår ni att jag kommer att få sova själv? :(

Det är as skönt väder idag :) Sol och grejer :) Har inte någon bil nu heller eftersom thommy lånar den så får väl gå hem i solen idag efter skolan. Förhoppningsvis är det sol kvar då också :p haha

Aja, nu ska jag börja arbeta :)

Tisdag

Varför är det ingen som kommenterar min blogg? :(

Var i skolan idag men hade bara lektion på förmiddan. Då gjorde jag en logga åt mammas företag. Men ska pilla lite mer med den. Sen åkte jag hem och skulle tvätta. Började tvätta kl 1 och hämtade det sista alldeles nyss.. Jävla arbete med tvätt. Man blir ju helt slut :p Mellan åt har jag ju såklart hållt på med annat också. Bland annat har jag pluggat lite inför mitt nationella tal som jag ska ha imorgon. Tror inte att jag behöver plugga så mycket mer heller. Ska ju inte kunna vart varje ord ska sitta i en mening så. Kan ju i alla fall vad det handlar om så det är ju bara att föröka få ihop det under talet så det blir bra. Vi har ju fått ett häfte som handlar om engagemang och påverkan och man ska prata om en bild och en text, var av en måste vara från häftet. Så jag ska prata om en text som heter "kickan" hon är 12 år och är alkoholist, och med det ska jag ja Homer simpsons hjärna. :p Haha Sen har jag också vart ut till Ävlkaleby och skjutsat Alexandra, hennes mamma och hennes syster till Bomhus. Dom skulle dit på kalas, alexandra ska även bosätta sig där ett tag. Bra jobbat! Då kommer du närmare Gävle :p Hehe


Imorgon ska vi träna igen. Jag tränade även i måndags med linnea.


Snart ska jag krypa ner i sängen och kolla på andra avenyn med my lovely :)

Kärlek till honom! :) <3

Måndag

Det känns som att det är Tisdag idag av någon konstig anledning :/ Thommy fick en tidig luch idag så han kom hem vid halv 11 och skulle äta och eftersom jag har sovmorgon som hade jag ställt klockan på 11. Han brukar komma hem vid 12 så när han kom in så trodde jag att jag hade sovit över och inte hört klockan eller nå.. Höll på att skita på mig :p haha Hade ju prov idag också på eftermiddan, i Ergonomi. Det gick bättre än förväntat iaf vilket är skönt :)

Jag hatar början på veckorna. Dom är så oerhört jobbiga för att det är så långt till helgen. Dessutom är jag så skoltrött också. Gruvar mig som fan för alla jävla prov vi ska ha nu.. Kommer inte kunna sova bra om nätterna heller pga av dom. Det är det värsta jag vet! PROV! Det är fan det ända jag tänker på då.. Jag som är en sån jävla nörd klarar inte av att gå ett IG på ett prov heller.. Frågan är om det är bra eller dåligt. Visst, det är bra för mina betyg men det påverkar miyy psyke också. USCH!

Efter skolan, eller efter provet så skjutsade jag hem linnea. Vi pratade en massa innan, trevligt var det :p Sen åkte jag och handlade lite. Tortelini köpte jag :) Det är gott så förmodligen blir det att äta det senare.

Aja, nu ska jag plugga lite på mitt tal som jag ska ha på Onsdag. Hejhej

Söndag

Igår var jag och thommy med alexandra på kvällen. Vi tyckte att hon behövde muntras upp lite med tanke på omständigheterna stackarn. Vi gjorde inte så mycket. Jag och thommy åkte ut till Älvkaleby och hälsade på sen tog vi med henne in till Gävle. Åt mat, eller jag och thommy åt. Kollade på tv sen åkte vi ut och åkte lite bil.

Idag sov jag länge. Klev inte upp förns halv ett tror jag. Efter det blev slapp i soffan med nå ört/vitlöksbröd som vi värmde i ugnen :) Sen åkte vi ner till garaget och städade ur hans bil för att det kommer någon imorgon och ska kolla/köpa bilen :) Då var det bara min pärla kvar som fungerar för tillfället :D haha Buhu, blir utan bil ett tag efter imrogon eftersom thommy tar den :( Han behöver ju bil på jobbet så jag får kliva upp tidigt och gå till bussen :( Bajsjobbigt.

Imorgon är det skola. Har prov imorgon i Ergonomi. Sen på Onsdag så har jag nationella i Svenska B, tal delen. Och veckan efter det ska jag ha nationella Svenska B , skrivdelen. Sen ska vi ha Engelska B, tal och skriv och har även prov i Desktop. Jag har ju några prov framför mig så det kommer att bli ett evigt pluggande framöver. Men jag går ju bara två veckor till, två veckor med massa plugg och prov sen är det påsklov :) Det ska bli så jävla skönt att vara ledig.

Yeye, nu ska jag sluta skriva för att jag börjar bli trött :) Hejsvejs

Bajsdag..

Igår orkade jag inte blogga så det får bli idag istället :)
Igår hände det inte så mycket. Jag var hemma och pluggade lite ergonomi, sen kom thommy hem och sa åt mig att klä på mig för vi skulle till garaget och fixa min bil. Han hade plockat ut allt ljud från sin bil för att sätta in i min eftersom hans bil ska på skroten nästa vecka :p hehe. Det tog sin lilla tid att fixa allt. Vi var säkert i garaget i 4 timmar innan det var färdigt. Dessutom stog vi på parkeringen och fixa det sista i kylan. Men nu låter det iaf :D Sen tyckte alexandra att vi skulle komma upp till andersberg med en cigarett åt henne, jävla snyltarn :D haha Efter det så tog vi en sväng i min pärla några varv genom stan. Eller vi var ute ett bra tag. Åkte väl hem vid halv 2 eller nå.


Alla som känner alexandra, fråga henne om hon kan låta som en apa.. Jag lovar att ni kommer få ett gott skratt! Apjävel! :D


Idag då. Vaknade ganska sent men det var skönt att sova ut. Sen gick jag och satte mig i soffan med Thommy. Kände på en gång att jag hade vaknat på fel sida. Var lite små irriterad på allt kände ja. Men nu börjar det bli bättre iaf. Har fått i min lite mat också så.

Vad finns det för planer idag då? Jävla tråk bara..

Torsdag

Idag:

Jag var hemma idag för att plugga. Och det har jag faktiskt gjort :) Jag skrev klart mitt tal som jag ska ha på mitt natoinella i Svenska B. Sen pratade jag med mig själv och låssades att jag pratade med någon annan ;b Talet ska vara ungefär 5 min. Mitt tog ungefär 4.30 - 4.40. Det borde väl duga ? :) Hoppas bara att jag kan prata så sakta och normalt som jag gjorde när jag pratade med mig själv :D haha

Mamma var här idag och hälsade på. Hon hade vart på möte i malmö så då kom hon in hit och drack kaffe och åt bullar med mig :)

Jag och alex skulle ju träna igår men det blev inte så för hon skulle på kalas och det blev så sent. Och sen när hon ringde var kl halv 8 och då hade jag och thommy precis börjat äta och kollat på en film så det var ju typiskt :( Men vi ska träna idag istället har vi sagt. Men hon är på sjukhuset nu med en kompis sen ska hon äta så skulle hon höra av sig sen :) Det ska bli skönt att få träna lite idag.

Är det bara jag som är sugen på att åka på kryssning eller liknande? :)
Någon som vet något roligt i helgen då? :)
Åka bil och dricka 3.5or kanske? ;D Haha
Love my baby <3

Onsdag

Alexandras jävla kommentar :D Haha

- - - > Postat av: Alexandra fucking Samgård Nu är det så att jag är bäst & för det andra får jag vara med på din sida som en länk! Fy fan vad snell du e.. ALLA SOM LÄSER DETTA! Jag är en tjej på 19 bast. AGillar killar och gå toppless. På dagarna brukar jag vara inne på spray date och kolla om det finns några puddingar man skulle kunna tänka sig ;). jag söker dig som kliar dig i skrevet på ofentliga platser, gillar långa skogs promenader,röker hasch Och vill ha en 3:e i sängen ;)! call me 0705555555 (K)

För alla som inte vet så är Alexandra MOBBAD!

 


Den här bilden är så oerhört ful så jag var tvungen att lägga ut den på bloggen :D Kommentera oss för fan! :) Nu har jag tagit bort mina naglar. Har fast nagelförlängning för alla som inte vet, men en gick av idag. Man kan ju inte ha en kort och resten lång e? Dessutom var det ju fransk manikyr på dom också. Det hade sett konstigt ut så jag tog bort dom. Ska egentligen vara där tills på Fredag men det känns så jävla meningslöst när dom är så jävla otrevlig där.. eller inte alla men en av dom. Ska i alla fall vara hemma imrogon och på Fredag för att plugga inför Ergonomi provet på måndag och nationella som jag har nästa vecka.

någon gång i morse ringde någon snubbe angående sommarjobb på Furuvik. Han sa att dom ringde runt till dom som lät mest intressanta. Så han frågade lite frågor om varför just jag ska jobba där osv.. Hoppas han tycker jag är bra så jag får sommarjobba där :)

Jag och alex skulle egentligen träna idag men får se hur det blir med det. Hon skulle på kalas först som hon fick reda på hastigt och plötsligt men vi kanske ska träna efter det. Tror hon åkte för en stund sen så hon kanske inte blir borta så länge så vi kanske hinner ändå :)
  • Dollar
  • Slappa?! Thommy ska till garaget så får se vad jag hittar på.
  • Laga mat
  • Träna?
  • Duscha
  • Sova
Rolig dag jag har framför mig.. NOT! Det finns ju inget vettigt man kan göra om dagarna. Eller det finns det säkert men jag kommer inte på nå! :p

Tisdag

Grattis Frida till körkortet! :) Hurra Hurra, och framförallt att du blev 18 i söndags :)

Idag har jag vart på Apu på Dollar igen. Var ganska less.. Fick inte sitta i kassan, Anna-Lena är knepig och PMS! Kan ju inte bli bättre eller hur? Näe ni.. idag blir det nog bara lugnt skulle jag tro. Pratade med pappa igår och han sa att han skulle sätta in 200kr åt mig så jag får lite mer pengar iaf :) Annars blir det nog bara en slödag idag. Thommy skulle tydligen skruva nå med bilen tror ja.. Han sa nå sånt på lunchen. Får väl se om jag kanske hittar på nå då isfl. Jag har precis kollar på Den rätte för rosing på internet för jag missade förra veckans program. Eller missa och missa.. Skiter väl i det egentligen men hade ingenting för mig nu så. Om 20min kommer Thommy hem :) Jag har skit ont i en av mina tår också på foten. Har nageltrång eller så har jag gått jävligt konstigt idag. Blää vad ont det gör. Kan knappt ta på tån! :p

Men vädret då? :) Det är ju sol! :D Skönt som fan ute idag. Den var lite halvdant i morse men det klarana upp och blev sol till slut. Snart kommer värmen också så då blir det riktig vår :) Och efter våren kommer SOMMAREN! :) Jag kände idag när jag hade slutat och hoppade in i bilen att den var alldeles varm för att den hade stått i solen. Då tänkte jag på sommaren, hur jäävla varm den inte kommer att vara då! Fy fan. Då kommer man ju inte ens kunna andas i den :p

Det är Tisdag, vilket innebär andra avenyn! :D

Dagens:
  • Laga matvad för mat vet jag inte än
  • Diska , det gör jag varje dag lite i tagen för att hålla undan
  • Slappa i soffan,
  • Pussas med pärlan, för att jag älskar honom och han ska få lite kärlek av mig :)
  • Andra Avenyn
  • Sova - Skönt

Näe ni.. Nu blev det är skapligt inlägg ändå :) Hejdå

Deprimerande..

Fy fan var jobbigt det är att inte ha nå pengar. Jag har alltid pengar men nu är det så gått som slut :/ har 250kr att leva på tills typ den 27e. Fy fan säger ja bara. Det är fan deprimerande. Man kan inte göra någonting utan jävla pengar :( Skitvärld! Inte finns det nå jobb heller så man kan jobba extra..

Har vart på Dollar idag. Helt okej. Tiden gick ganska fort ändå. Plockade upp lite varor och så.. Massa köksvaror och en jävla massa krukor som knappt fick plats så det var ett evigt pyssel. Kl 6 ska jag åka och träna med alex iaf. Det ska bli skönt.. Fy fan var allt känns jobbigt! Jävla pengar helvete!

Snart kommer pärlan hem och pussas med mig. Tur att han finns så han kan göra mig på bättre humör så jag slipper tänka på pengar.. Han är bäst, så ni vet! <3

Världens bästa syster och pojkvän <3



 Vilken liten sötskalle hon är :)



Också jag och min älskling såklart :)

Har precis duschat så nu sitter jag i soffan och ska väl snart gå och lägga mig. Har gjort mig en kladdkaka tidigare idag. Gott som fan :) Imorgon är det måndag, vilket innebär Dollar och träning :) Snart är det lov iaf. Inte långt kvar nu. Det ska bli så skönt. Dessutom är det snart sommar också! :)

Söndag

Idag är det en jävla söndag. Söndagar är jobbiga eftersom det är en hel veckas slit framför sig.. Jobbigt. Iofs ska jag vara på Dollar hela veckan på Apu så det är bättre än skolan iaf. Igår festade vi.. Jävlar var full man blev :/ Blev krogen med en massa folk och en massa dansande också. Det var roligt :) Men man är ju ganska seg idag. Har inte gjort så mycket idag. Var iväg och handlade med alex och gänget en sväng och sen köpte jag och thommy mat och kollade på film.

Yeye, orkar inte skriva så mycket mer.. det är ju en deprimerande söndag. Hejsvejs

Fredag/Lördag

Igår var vi ute och åkte bil :p Det var jag, thommy, alexandra och elina. Faktiskt så var det jätte kul :p Jag var en surskalle i början men det gick över :) Vi åkte hem och hämtade lite alkohol, plyttelite bara.. hade inge mer.. Sen när det var slut så hade vi ju fortfarande suget kvar så vi åkte och köpte 3,5or :p haha Det blev ju en billig fylla iaf.. Jag och alexandra blev ju full på dom jävlarna :/ Men kul hade vi. Var var ute och åkte typ till halv 3. Tiden går fort när man har roligt :) Nog om igår :)

Idag då.. Idag är det lördag och jag är lika fattig som igår. Men vad händer då? Fest? Inte en blekaste :p Förmodligen blir det att leka med alex som vanligt. Jävla arsel det där alltså.. Näe, jag bara skoja :D Good girl :)

Jag vill träffa min lillasyster igen :( Henne saknar jag fan hela tiden.. Jag är en kärring men hon är ju så söt, sötskallen :) Pratade med alex om att kanske åka hem till mamma någon helg och bada tunna och så, så då kanske jag kan åka och hälsa på henne då :) Annars får pappa komma ner till gävle med henne :D Han ska iaf komma någon dag och lämna en dammsugare eftersom våran är trasig :p haha

Börjar bli hungrig också så jag ska väl gå och äta nå nu tänkte ja :) Hejsvejs

Äntligen Fredag..

Ja, äntligen fredag! Skönt med helg.. börjar bli så skoltrött nu så :/
Har inte gjort så mycket idag. Åkte till skolan och var med på svenskan. Vi gick igenom nationella prov igen. Sen skulle jag ha lektion på eftermiddan med men jag åkte hem och jobbade istället. Sen har jag sökt lite sommarjobb osv, färgat lite hår :) Och nu sitter jag bara här framför datorn och tvn som vanligt.

Igår åkte jag och thommy upp till alexandra och Fredrik och fixade deras dator. Sen skulle vi ut och sladda men vi men var inte ute så länge eftersom farbror blå kom och stoppade oss :p Dom sa inte så mycket. dom skrattade åt thommys 14 tvåor på besiktningen. :p Det hade jag också gjort om jag var dom(A) haha Sen skjutsade vi hem alex efter det och åkte hem igen :)

Nu då, det är fredag? vad gör man? hur mycket pengar har man? vad kan man göra? Det är frågan de :p
Kanske ringer och hör med patrasket uppe i andersberg sen och kollar vad dom har för sig :p

Torsdag

Idag hade jag sovmorgon till kvart i 1. Jag och thommy åt mat tillsammans på luchen sen åkte han till jobbet och jag till skolan. Jag hade lektion i ungefär en halvtimme sen var jag klar. Sen skulle jag ner till källaren och få massage. Skönt som fan var det. Efter det fanns det ingenting att göra så jag åkte och handlade lite mat. Tomatsoppa och mackor blir det idag :)
Nu sitter jag hemma och väntar på att thommy ska komma hem och ge mig en puss :p Det känns som att det är Fredag idag, men fel av mig :( Aja, det är bara en dag kvar.. Den här veckan har gått fort ändå :)

nu vet jag inte vad jag ska säga ner så skriver kanske någon rad sen om jag kommer på nå vettigt :p


Jag älskar den här bilden :) Kommer aldrig glömma den dagen.
Det var den första gången du sa att du älskade mig :) <3

Onsdag kväll

Nu sitter jag och äter digestivekex och dricker mjölk. Thommy ligger brevid mig och har ont i magen med datorn i knä :p
Usch, jag har vart så trött hela dagen idag. Skulle lätt kunna somna om jag la mig nu. Men innan jag ska sova så ska jag kolla på andra avenyn :)

Jag och alexandra har tränat idag igen :) Vi har köpt gymkort nu och vi har i alla fall sagt att vi ska gymma 2-3 gånger i veckan. Det är bra eftersom man känner sig som en ny människa efteråt och det känns skönt :) Vi har tränat två gånger den här veckan. Vi kommer nog fortsätta nästa vecka när vi har vant oss vid träningsvärken :D haha Som sagt, 2 -3 gånger :)

Aja, det finns inte så mycket mer att säga.. Jag har ont i ryggen och imorgon ska jag få massage :)
Nu blir det lite tv, sen andra avenyn :)

Byebye :)

Btw, Bullshit!

!!?

Jävla fjant! Undra ja vem eller vilka som är slasket på vegagatan egentligen!? Du är en sån falsk människa så det bara kliar i kroppen när jag tänker på det! Håll dig till ditt jävla äckel på öster du.. nu när du ändå ska flytta dig så vet jag ju vilka som kommer att bli gräggen på öster iaf! Det är inte nå synd om dig! Det är så självförvållat så det finns inte ditt falska as! DÄR FICK DU DIN JÄVLA SNACKA SKIT BAKOM RYGGEN MÄNNISKA! Ni passar bra ihop eftersom ni båda snackar så groderna flyger i käften på er!

Nog om det. Irriterande människa! Hoppas du läser min blogg din fjant!

Onsdag

Nu är det lunch, har precis ätit. Jag har varit jätte trött på första lektionen så jag gjorde ingenting. :p Min lärare sa att jag var så trött att jag inte ens orkade ta av mig jackan, så sant så sant :p Nu har jag blivit piggare iaf :) Har gjort klar en uppgift på ergonomin som handlar om stress. Ska ha ergonomi nu på eftermiddan också men jag ska smita iväg en stund och springa över till frisörerna och kolla om någon har tid att färga mitt hår, min utväxt :)

Igår var jag och thommy med alexandra hela dagen. Vi gick ner till garaget och pillade lite, lagade mat och så.. Sen skjutsade vi hem alexandra till Andersberg och hon fick med sig en dataskärm på köpet :p Dunderklumpen själv, haha. Så nu kan ni komma in på internet! :p Vi skulle egentligen träna igår men hon hade inte fått nå pengar då, dessutom hade hon sån träningsvärk och jag hade ont i mitt knä.. Men idag så hade hon tydligen fått pengar :) Så idag blir det gymma för hela slanten, även fast jag är trött som ett arsel :p

Ikväll ska jag kolla på andra avenyn eftersom jag glömde bort det igår :( Mysa i sängen med baby och kolla på andra avenyn. myspys..

Tisdag

Sitter i skolan nu och har engelska lektion. Vi håller på att pluggar på engelska nationella i tal. Det handlar om nån miljösaker som vi ska prata om. Verkligen jätte roligt eftersom engelska är mitt favoritämne! - NOT! Usch, Engelska är det värsta jag vet. Jag är så dålig på det och det är så svårt :( Undrar ja om jag kommer klara Engelska B kursen. Jag hoppas men ingenting är säkert.

När jag slutar idag ska jag ringa Alexandra och höra med henne om vi ska gymma idag igen eller inte. Och dessutom måste jag ju fråga hur mycker träningsvärk hon har idag :D haha. Själv så har jag fått ont i knä av någon anledning. Gjorde väl säkert någonting fel, typsikt :p Annars känns det bara lite grann i magen när jag spänner. Hoppas hon är inställd på att gymma lite idag :D hehe

Nu har jag precis gjort det vi skulle göra på lektionen så vette fan vad jag ska hitta på nå. Ska väl sitta kvar ett tag och känna mig duktigt sen åker jag nog hem :)

Bloggnörd? :p

Har jag blivit en bloggnörd eller vad? Hjälp! :D

Har precis ätit mat iaf :) Det blev kyckling filé, ris och currysås :) Gott blev det iaf.

Jag och alexandra har vart och gymmat tidigare. Det var så jävla skönt så jag hoppas att vi fortsätter med det här nu. Allt onödigt fett ska bort nu :p Vi har iaf funderat på att köpa en halvårs kort för drygt 300kr så nu blir det träning för hela slanten. Jag ska bara ringa till pappa och fråga om han kan bidra med dom pengarna eftersom han sa tidigare att han skulle göra det. Men man vet aldrig, han kan ändra sig :) Men när det gäller sånt här så bidrar han hon med dom pengarna eftersom han vill att jag ska träna och hålla mig i form :)

Snart ska jag hoppa in i duschen och mysa lite extra med min älskling! :) Jag luktar illa! :p

Hejsvejs

Måndag

Jävlar vad intressant det börjar bli att skriva blogg. :p börjar ju bli riktigt roligt. Sitter hemma på luchen nu iaf :) Har APU på dollarstore. Stressigt blev det i morse iaf. Klev upp halv 9, börjar 9. Sen insåg jag att jag var hungrig så jag tog med mig en banan som jag kunde äta innan, sen såg jag också att det inte fanns nårga cigaretter lämnade åt mig :( Antigen var dom väl slut eller så hade thommy så bråttom i morse för han sov över så det blev väl lite stressigt :p Så jag åkte härifrån 08.50 och då skulle jag skynda mig in på ica innan och äta banan :D men det gick bra.

Pratade nyss med Alexandra iaf.. Vi ska börja gymma så idag börjar allvaret :p Det ska bli skönt :)

Aja, kommer säkert mer senare eftersom jag brukar inte göra så mycket annat än att sitta vid datorn så då har jag ju någonting att roa mig och er med :D Nu ska jag åka tillbaka till dollar, bye

Kväller..

Usch, har vart trött hela dagen med massa tankar i huvudet, men det är sånt man får ta och bearbeta själv.. Sitter i soffan nu iaf med tv:n på. Ska väl snart gå och lägga oss tror jag väl. Tänkte bara skriva någon rad nu innan eftersom jag inte har något annat för mig :p hehe

Imorgon är det måndag :/ en ny vecka framför sig.. Jobbigt men det är ju iaf en vecka närmare sommarn :p hehe Ska på APU på dollarstore imorgon hela dagen. Hoppas det finns något roligt att göra där imorgon så man slipper gå och döa bara.. då går tiden så sakta :p

Jag vill börja gymma, och tänker men jag vill inte gymma själv.. Läre hitta någon frivillig :p Förslag?

Blogg?

Jaa, nu sitter jag här med en blogg ändå :p Alexandra och Tina sa igår att jag skulle fixa en blogg så det var väl lika bra att lyda :D haha Men jag vet inte om det kommer bli så mycket skrivet eftersom det inte händer så mycket, men jag ska försöka så gått det går.

Vi hade fest här igår iaf. Kul blev det.. Nog för att det blev en massa folk som jag inte ens kände igen men jag hade trevligt ändå.. eller ja.. till mesta dels iaf :) hoppas på fler gånger.

Idag däremot mår jag inte så bra. Vaknade med världens huvudvärk osv så idag har det inte blivit mycket gjort. Har ätit pizza och kollar på twilight, så jävla bra film! :) Har precis tagit ett bad också så jag kom precis däifrån :p

Aja, min första blogg.. vem vet. kanske den sista med? :p

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0