Saknad

Jag saknar min lillasyster, min lillebror och min pappa :( Vill åka dit och hälsa på snart.. Inte för att jag inte saknar min mamma men jag saknar faktiskt dom andra mer :p


Den gjorde jag åt pappa när han fyllde år :) Det är ett kollage på mig, Frida och Rickard! Han blev jätte glad iaf :)

Ensam mamma söker

Har precis plockat undan liye disk, har även gjort lite negerbollar/chokladbollar att äta till ensam mamma söker som jag ska kolla på sen. Är så slö idag så det finns inte.



Kom på att jag hade skrivuppgift imorgon med. Tur det, i sista sekund! Så har pluggat lite på det så nu är det okej igen :) Ska inte plugga för mycket heller för då kan man inte formulera sig heller :p

Kina + alkohol = dålig mage

Helt okej kväll igår ändå! :) Var på hockey trots en sunkig match, men hade roligt ändå :) Sen åkte vi hem till Danne igen då folk skulle göra sig i ordning osv innan vi skulle ut och äta :) Vi skulle på österns pärla. Gott var det men jäklar vad dålig i magen man blev :/ Blev att gå tillbaka till hemmafesten och dricka lite sen framåt 12 gick jag och thommy hem för att det inte var så kul längre samt att magarna var bajs :p Träffade även lilla axel på vägen så drog med henne till festen också så ;D Däremot födelsedagsbarnet (gubben =b) gick ju på krogen han så han fick vi ju festa utan :p



Idag är det bara slappt. Klev upp och tog på mig morgonrocken och den sitter jag fortfarande i :p Har ätit mat och kollat på en film sen har vi bara suttit vid datorn typ :p Det kallar jag slappa..

30års fest

Sitter hemma nu. Har precis kommit hem från Danne som fyller 30! :) Eller inte idag med vi firar honom idag! Ska äta lite sen ska vi åka tillbaka dit. Senare ska vi på hockey och efter det ska vi ut och äta :) Sen blir det fest för hela slanten! ;D hihi



Igår blev det bara en skönt hemmakväll! :) Var så trött så jag somnade i soffan till och med :p

Tröttma

Det är hemskt hur trött man kan vara. Har inte sovit speciellt lite heller utan en halvtimme mer eller mindre vad jag brukar. Men vad gör det liksom, ganska mycket verkar det som :/ Känns som jag dör snart :p Antigen ska man lägga sig i soffan och slappa eller så gör man något. Kanske gå ner till axel och hälsa på henne på jobbet? :p Får la se hur mycket ork jag får om jag kämpar :p

myskväll

Hade en sjukt bra kväll igår! :) Först var jag och alexandra på stan en sväng, fikade och snackade skit :p Sen fick vi för oss att köpa ett spel, "med andra ord". Sen åkte vi hem och städade och fixade lite för att vi skulle kolla på hockey, dricka gott, pizza och äta godis, och senare spel ;D Innan vi kollade på hockey så åkte vi även ut till älven och hämtade lite mer alkohol och sedan skyndade vi oss och hämta pizza innan hockeyn :p När hockeyn slutade så spelade vi "med andra ord", sjukt roligt spel alltså! Jag och axel vann i första omgången sen ville dom ha revansch och då förslorade vi eller så fuskade dom (vilket vi också tror (A) hihi ). Hade jätte roligt iaf och hoppas det blir fler sånna kvällar! :)


Överraskning

Jag måste ju berätta om den stora överraskningen jag var med om igår! :) Jag var hemma hos lina och jessica och skulle hjälpa dom med matten. Sen ringer det och säger att jag måste komma hem fort :p Då står lilla alex innan för dörren :D Haha. Min överraskning var ALEX :D Hon hade med sig massa goooodis, en pressent (ett halsband som jag kan lägga ut bild på sen) och lite alkohol som hon tyckte att jag skulle smaka av :D Gott blev det iaf och jag hade en as roligt kväll iaf :) Vi satt och pratade och åt godis och drack gott medans grabbarna skruvade dit projektorn :)

Förändring

Jag vill göra något med mitt hår. Kommer nog inte klippa det så annorlunda men jag vill göra något med färgningen. Vill ha min naturliga hårfärg som är något liknande blond. Tror jag. Jag har inte haft min naturliga hårfärg på år och dar så jag vet inte :p Men jag vill iallafall ha någon slags mörkare blond med antingen ljusa eller mörka slingor i. Små och tunna slingor, inga tjocka ränder.

Vet inte om det är någon bra bild men något liknande i alla fall.. Vad tycker ni?


Förresten, vad tycker ni.. Blond med blondare slingor, eller blont med mörkare slingor? :)

Plugga matte

Nu bär det av till grannarna Lina och Jessica för att hjälpa dom med deras matte :) Ska även försöka göra min läxa själv också :)

GRATTIS

Grattis Johanna till lilla Melvin! :)

sömnlös natt

Har precis haft matte och jag kan ju säga att det inte är lätt med MVG uppgifter i matte C! Känns som rena rama grekiskan :p

Nu ska vi ha projektarbete med får väl se om man blir kvar här särskillt länge eftersom vi inte har någon lärare idag :p Är trött som en gris också. Har nämligen inte kunnat sova något inatt. Det kändes som att varje gång jag somnade så var det någon som väckte mig och så var det typ hela natten :( Jobbigt.

Ny design

Ny design på bloggen. Vad tycker ni? :p

Livets ord

Lär dig livets stora gåta - Älska, glömma och förlåta

ska jag eller ska jag inte?


Bal?

Ingen bal?


Fick nämligen reda på att det är bal i februari? Orkar man gå? Visst, roligt att klä upp sig osv. Men desto jobbigare blir det att hitta klänning och sånt tills dess. Jag kan ju inte gå själv heller så läre ju ha karln hemma eller någon att gå med :p

music

Absoluta favoriter! :)


http://www.youtube.com/watch?v=ZXJA0ZLkcgY


http://www.youtube.com/watch?v=A-_pPNeYggI



Skulle inte sitta så fel att åka på något som qlimax, sensation black eller white heller :p
Någon som är sugen på att följa med?


Framtiden

Tänk att man sitter och funderar på framtiden. Hur allt ska forma sig i denna värld, och hur man ska göra för att det ska bli så bra som möjligt. Hur vill man ha det? Och när? Man har ju inte all tid i världen att fundera på sånt, en vacker dag är det för sent. Visst, jag är inte mer än 19år gammal men jag vill heller inte vänta hela livet på att något ska hända.

Framtiden för mig:

[x] Kärleken
[x] Vi bor tillsammans
[ ] Flytta till hus - skönt
[ ] Skaffa barn - längtar
[ ] Förlovning - mysigt
[ ] Giftemål - senare i livet
[ ] Ett bra jobb - hoppas
[ ] gå ut skolan - snart

(ej i ordning)

Det finns mycket jag vill göra redan nu. Men det finns alltid något som säger stopp. Typ, skolan, inkomst osv.

Ingenting är bestämt och allt kan hända. Det är bara mina tankar på framtiden ur min synvilkel.

En dans på rosor..

Rädd för att:

Bli besviken, att förlora, de ska bli fel, sluta i tårar, förlora hopp

Rädd för att, de skulle bli så igen

Lita de kan jag visst göra men om du sviker mig, hur ska jag kunna resa mig upp igen?

Om de blir fel, du är tyst och nervös

Men om du sviker mig sedan hur skulle jag då kunna resa mig upp igen?

Nu satsar jag en bit av mitt hjärta, en chansning jag hoppas inte kommer att stoppas.


 


Livets egna ord

När livet var så lätt. Maten stog serverad på bordet, man blev matad, man behövde inte ta ansvar utan bara levde livet!

Nu!

Nu är livet helt annorlunda. Man måste ta ett ansvar, går i skolan, lagar mat, städar, diskar, tvättar och är sambo och lever det lyckligt tillsammans med älsklingen.

 

Men helt klart var det lättare när man var liten och inte insåg vad som fanns framför än. Inga tankar på skolan, jobb, framtid.

Nutid; Kommer jag komma in på den gymnasielinjen jag vill? Kommer jag få jobb efter gymnasiet? Familj? Hus/lägenhet? Flytt? osv osv.. Det är mycket man måste tänka på när man växer upp.

Livet är inte lätt, men man lär sig leva med det!


RSS 2.0